Godisgris.se

Jag har absolut ingenting att säga - och jag säger det!

Kom och ta oss

På söndag är den långa vinter över. Då sparkar äntligen fotbollsallsvenskan igång.

AIK:s förtsätter sin tradition med ett en devis för säsongen. 2006 var det Black is Back, 2007 var det Vi är överallt, 2008 minns jag faktiskt inte, men 2009 var det ”När vi kör då kör vi”. I år är det ”Kom och ta oss” som gäller.

Glennarna där nere på baksidan har tagit efter vår tradition och kör i år efter devisen ”Nästa Mästarna” men jag tror att det smugit in ett stavfel. Det är väl ändå ”Nästan Mästarna” det borde stå, med tanke på 3 raka förluster i titelavgörande matcher.

På Söndag kl 14.30 står jag där på Råsunda och fryser igen men blir snart varm av att se mitt AIK spela brallorna av Mjällby som lär få känna att det bara finns en Mjällby.

3 kommentarer

  1. På söndag MÅSTE vi skåla för Gnaget innan match!

  2. Gambleputti

    2010-03-10 at 21:26

    Det tycker jag låter bra, Jag ska gå med min dotter. Första gången hon är med en premiär, lika bra att låta det bli första gången på en pub innan match också :)

  3. Det låter bra! :) Skickar över mitt mobilnummer igen på FB.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2020 Godisgris.se

Tema av Anders NorenUpp ↑