Chat Roulette

Har hört en del om Chat Roulette och tänkte att man måste väl testa och se vad det var. Enligt vad jag hade hört skulle det ta mindre än en minut innan man fick träff på en onanerande snubbe och det stämde. Jag fick också träff på en strippande tjej, två fulla tjejer, en förvirrad farbror och några svärande mellanstadiegrabbar och en hel drös med ensamma grabbar som hoppades på den strippande tjejen. Ja Chat Roulette kändes verkligen som något som saknats i mitt liv ;)

Visst finns det guldkorn som snubben i filmen nedan, som var det som fick mig att testa, men ska sidan överleva och fylla en funktion på nätet så krävs det nog att de tar krafttag mot blottarna och snusket.

Bloggar etiketter: , ,

1 kommentar

  1. carlos peres

    2010-05-27 at 08:24

    Hej bra sidan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Godisgris.se

Tema av Anders NorenUpp ↑