Väntar tillökning

HTC Desire

Det är med en smula sorg jag kommer att överge min HTC Hero men med den takt Google spottar ur sig nya versioner av Android måste man ligga i för att hänga med, så nu måste min underbar telefon överges för nyare och bättre variant. Sen kan man inte låta brorsan gå omkring med en lur med bättre prestanda än vad min har.

Väntar med spänning på leverans

Bloggar etiketter: , ,

7 kommentarer

 1. Nice! Fick just besked att min ligger för utskick idag. :)
  .-= pash´s last blog ..Mellan stolparna – Del 3 =-.

 2. Gambleputti

  2010-04-13 at 18:52

  Har tyvärr ingen koll på när min skickas ut, glömde nämligen att ändra e-post när jag skickade in beställningen så leveransrapporterna går till chefen, men den som väntar på något gott…

  Hoppas du inte misstycker att jag plagierade din approach med att vänta tillökning. Jag tyckte att den var för bra för att inte återvinnas.

 3. Säger bara Xperia 10…… Jag tror Johan bara bestämde sig för att övernatta hos mig tack vare min X10! (vill nog leka lite)

 4. Haha, ingen fara. Har nog aldrig längtat efter en telefon som jag gjort efter denna. Bokade den i mars och har fått leveransdatum framflyttat 6 gånger.

  Men snart är den här.

 5. Gambleputti

  2010-04-13 at 20:37

  Anders// …för det har absolut inget med att jag inte kommer att hinna med tåget till Göteborg i morgon om jag åker från Västerås.

  Pash// Men i ditt fall blev det roligare i och med att du verkligen väntar litet också. Jag lär i alla fall slippa framflyttat leveransdatum, men man ska väl aldrig säga aldrig.

 6. Och vad är det för fel på nokia 3210 ?

 7. Gambleputti

  2010-04-15 at 22:36

  Fritjoff// Inga större fel på den om det inte vore för att 1900-talet är slut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Godisgris.se

Tema av Anders NorenUpp ↑