12 år gammal McDonalds-hamburgare

Hittade en facebook-grupp med namnet ”Så ser en 12 år gammal McDonalds-hamburgare ut. OTROLIGT!”

Klart man blev lite nyfiken men som vanligt måste man gilla sajten och spamma sina polare med inbjudningar så jag valde att googla och ta reda på det på egen hand istället.

Sidan http://www.bypassfanpages.com/ är en riktig guldgruva för att slippa agera rent asocialt för att stilla sin nyfikenhet.

Om man nu skulle klicka på gilla på 12-åriga hamburgersidan så kommer man till denna sida. Inget spektakulärt utan ett simpelt blogginlägg om en burgare som inte ruttnat.

Däremot hittade jag en rolig youtubefilm om en snubbe som glömt sin burgare i jackfickan ett år och sedan börjat samla på dem.

Undrar hur mycket näring det finns i donkens burgare, med tanke på att inga microorganismer vill ha dem?

Bloggar etiketter: , , , ,

6 kommentarer

 1. Den amerikanska siten A Hamburger Today krossade mer eller mindre myten om hamburgaren som aldrig ruttnade. Det var inga konstigheter med McDonalds hamburgare. Läs följande DN-artikel för att få en trevlig översättning:
  http://www.dn.se/nyheter/sverige/myten-om-hamburgaren-som-aldrig-ruttnar-1.1208012

 2. Gambleputti

  2010-12-02 at 08:17

  Eh? den artikeln krossar väl ingen myt, utan den förklarar ju varför små burgare som de på McDonalds inte ruttnar.
  Sen har jag aldrig påstått att det skulle vara något fuffens med donkens burgare, bara lite skämtsamt undrat hur mycket näring de finns i dem med tanke på att inte microorganismerna ville ha dem.

 3. McDonalds burgare är ju inte speciellt nyttiga. Jag skulle snarare säga att de är jätte farliga för hälsan. Ät inte MacDonalds! Det kan vara MYCKET farligt!

 4. Gambleputti

  2011-02-03 at 18:50

  Jag gillar att leva farligt :)

 5. Hamburgare

  2011-02-17 at 10:01

  Gambleputti: Nja, det handlar väl om att det i originalartikeln om den aldrig ruttnande burgaren spekulerades i att de (Mcdonalds hamburgare) innehöll massa tillsatser och andra farliga saker som gjorde att de aldrig ruttnade och verkade spela lite på ”hur bra kan det vara att äta något som aldrig ruttnar?”. Det var just den myten jag syftade till att artikeln på AHT krossade.

  Menade det inte som att du påstod att det var något fuffens med burgarna, det har andra gjort däremot :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Godisgris.se

Tema av Anders NorenUpp ↑