Vänskapssidor på Facebook

Upptäckte en ny funktion på Facebook via Scary Marys blogg.

Vänskapssidor

Vänskapssidor samlar allt du interagerat med en specifik vän på facebook.
För att hitta denna funktion öppnar man en väns profil och under profilbilden klickar man helt enkelt på länken ”Visa dig och Vännens_Namn”

På sidan du kommer till sedan hittar du en hel del smått och gott om dig och din vän. Foton ni förekommer på tillsammans, Evenemang ni deltagit på tillsammans, Logginlägg, kommentarer mm.

Foton och evenemang

Du navigerar enkelt bland olika delar av din och din väns gemensama aktiviteter på Fejan genom menyn längst uppe till vänster under bilden på dig och din vän.

Vänskapsmeny

Vill du jämföra andra vänner så har du längst till höger förslag på det och två fält där du kan fylla i två vänners namn och jämföra dem.

Bläddra bland vänner

På det stora hela känns det som en kul funktion som Facebook skapat, men jag vet inte om jag kommer att använda det så mycket nu, men när Flisan växer upp kan den komma till användning för att hålla koll på vilka killar hon umgås med :)

Bloggar etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Coolt. Förmodligen inte användbart för fem öre men ändå coolt att det finns.

  2. Gambleputti

    2010-11-04 at 13:04

    Säkert användbart för paranoida som vill kolla vad andra vänner surrar om, men för oss andra är det som du skriver bara coolt. Men det räcker för mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Godisgris.se

Tema av Anders NorenUpp ↑