Att komma ner på jorden

Jag har ju som den medgångsupporter jag är drabbats av hockeyfeber den senaste tiden och min bror som håller på Modo verkar ha stört sig lite på mitt senaste hockeyinlägg där jag pratade om ”drömmar av guld”.

Idag mötte mitt kära AIK hans modo i Ångermanland och under dagen har jag fått SMS om att jag nu skulle plockas ned på jorden.

Matchen slutade oavgjort, men i ishockey får ju gud bevars inte matcher sluta oavgjort så enligt bror vann Modo och nu skulle jag tydligen vara nere på jorden.

hmmmm

AIK och Modo har nu mötts två gånger AIK vann första, den andra slutade oavgjort och Modo fick ett bonuspoäng.

AIK ligger 5:a Modo ligger 7:a

Nädu brorsan, jag är fortfarande inte nere på jorden utan tar helt enkelt ett hushållspapper tillverkat av Mo Domsjö Pappersbruk och torkar bort smulorna från kringlorna jag åt i tisdags och fortsätter att konstatera att AIK är bättre än Modo :)

tröjor trekronor

På temat AIK och Modo så utlyser jag här en liten tävling

Vilka tillhör ovanstående tröjor – Ja just nu tillhör de en samlare som jag jättegärna skulle länka till men då blir det ingen sport att hitta rätt svar så därför blir det ingen länk. Men vilka spelare bar dessa landslagströjor när de spelade i Tre Kronor.

Bloggar etiketter: , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. 23.an Roger Hägglund R:I:P (säkert fel)
  10.an är nog Rolf råttan Edberg

 2. Gambleputti

  2010-11-18 at 22:25

  Fel :)

 3. Jag ändrar mig! tänkte till lite….
  23 är ju Lars Molin den härliga MoDo liraren
  och så måste nog 10.an vara din favvo-lirare Uffe Isakson R.I.P

 4. Gambleputti

  2010-11-19 at 08:07

  Visst är det så, men var fick du Hägglund ifrån han spelade väl aldrig i Modo?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2020 Godisgris.se

Tema av Anders NorenUpp ↑