40-årskris på Asköviken

En ganska tuff vecka för mig går mot sitt slut och jag ser nu fram emot en trevlig helg. I morgon kommer jag att ta med mig barnen ut till Asköviken där det är ”Fågleskådningens dag” med öppet hus i Naturskolans Hus, tipspromenader, visning av kikare och guidade turer.

Asköviken

Då jag tagit en del guidade turer när jag varit där med Rotundaskolan tidigare så känns inte dessa aktuella för mig, däremot ska det bli kul att testa lite kikare vid Rastholmen.

Turerna börjar kl 9.00 antingen från parkeringen vid Lövsta, eller Naturskolans hus på Askösidan. Tornet kommer att vara bemannat med ornitologer mellan 7-13. Naturskolans Hus är öppet mellan 9-13 och grillen brinner mellan 10.30-12.30

Någon som vill följa med?

Fågelskådning är för övrigt min 40-årskris. Jag har förvisso sysslat med det sporadiskt hela mitt liv och alltid varit intresserad av fåglar, men nu har jag valt det som 40-årskris och ska lägga mer tid på det och se till att komma med i 300-klubben dit jag har en bit så min 40-årskris lär vara en bit in på 40-talet.

Bloggar etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Låter som en bra och billig kris. Om du inte börjar fara land och rike runt för att hitta dom små liven! Trevlig helg Johan!

  2. Jag var ju lite sugen i söndags men suget är borta nu, en annan gång kanske. Ha så kul och god fågelskådning eller hur man nu ska säga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2020 Godisgris.se

Tema av Anders NorenUpp ↑