Det heter för bövelen Ostbågar

Jag har inte brytt mig nämnvärt åt de tokstollar som kallar ostbågar för ostkrokar. Lite gulligt med folk som lärt in en felaktighet och sedan inte fattat det. Ungefär som när barn lär sig språk och böjer oregelbundna verb regelbundet, men tillskillnad från ostkrokarna så växer ju det bort.

Ostkrokslobbyn som har varit ett komiskt inslag på fester som när man tröttnar på dem visar dem påsen och sedan är det tyst. Diskussioner är alltid kul, men någon måtta får det vara.

Ostbågar

Nu har de dock gått för långt med sin lobbyism, för på något vis har de lyckats få Old London Wasa att sätta upp en omröstning där de frågar pöbeln om vad det ska heta. Tack Hedgehog Sara för att du fick mig att vakna

Det är akut och bråttom att engagera sig nu, för kroklobbyisterna är ju redan engagerade och har varit organiserade länge. Vi konservativa som vet hur det ligger till är inte ens i närheten av deras iver. Vi är ju vana med att låta dem hållas ett tag och sedan visa dem påsen.

Hur ska det sluta om det helt plötsligt börjar stå ostkrokar på påsarna. Ska några få ondsinta personer som lyckats få med sig några till förvirrade strackare verkligen få göra så här.

Nej Upp till kamp nu och stoppa denna idioti. In och rösta på OSTBÅGAR

Bloggar etiketter: , ,

5 kommentarer

 1. hedgehogsara

  2011-08-09 at 15:21

  PRECIS min åsikt!

 2. Nina-Alina

  2011-08-21 at 05:49

  Jag har röstat nu. Ostkrok, vad är det för påhitt? Låter som någonting hon i ”Svenska Hollywoodfruar” kan ha kläckt ur sig.

  • Bra Nina! Sen finns det folk som påstår att det skulle vara något norrländskt över krokarna, men jag påstår att det bara är låtsasnorrlänningar från Västerbotten och söderut som håls med ostkrokar. Länge leve Ostbågen

 3. Tom Andersson

  2011-10-31 at 12:16

  Förvisso är ostbågar korrekt. Men är korrekt alltid bra? Ostkrokar är Ostkrokar, lika som Tomtegröt är Tomtegröt. Risgrynsgröt, hur kul låter det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Godisgris.se

Tema av Anders NorenUpp ↑