Lite sugen på en ny lur

Min HTC Desire som jag är riktigt nöjd med har som jag nämnt tidigare en stor brist i att det interna telefonminnet är på tok för litet. Inte hjälpte det att uppgradera till pepparkakan även om det inledningsvis såg ut att bli mer utrymme. Efter en månads användande har appar som t ex kontakter, mail mm vuxit till sig och käkat upp minnet. Jävligt synd på en förbaskat bra telefon i övrigt.

Sugen på en ny lur

Idag annonserar HTC en helt ny telefon HTC Sensation XE som är snäppet vassare än HTC Sensation.

Så nu är siktet inställt, för att även nästa lur blir en HTC med Android råder det ingen tvekan om.

Bloggar etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Jag köpte en sensation för ett par veckor sedan. Denna ”nya” har samma processor som sensation men den är klockad från fabrik om jag hajat allt. Ramminnet verkar ha ökad från 550 eller nåt. Undrar vad den kommer kosta eftersom det är en ” by Dre” version. Annars lär ju sensation droppa i pris.

    • Man kan alltid hoppas att den inte blir allt för dyr så att man får godkänt att köpa den, men annars blir jag inte ledsen över en vanlig Sensation heller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Godisgris.se

Tema av Anders NorenUpp ↑