Jag tog det lugnt i helgen

I Lördags var NPG i globen på något event för träningstokiga. Exakt vad satte jag inte in mig i, men det verkade vara något som motsvarade Falsterbo Bird Show för oss fågelskådare.
Själv valde jag att ligga lågt. Simskola för Benjamin på förmiddagen, och kalas för den samme på eftermiddagen stod på programmet.
När han var på kalas lovade jag att hjälpa min pappa med att köpa en ny dator, vilket slutade med att jag också gick därifrån med en ny laptop. Så nu håller jag på att vänja mig med Windows 8. Ett helt klart intressant OS som har potential, men efter att ha styrt sin windowsdator från nedre vänstra hörnet sen 1995 så är det en smula ovant utan startknapp.
nötkråkaFoto: Felicia Rodling
Söndagen kunde jag dock inte hålla helt fågelfri så en tur till Birdsafari Swedens matning i skogen bokades in med farmor och farfar. En på alla sätt och vis lyckad tur där alla de utlovade arterna behagade dyka upp och farmor fick lägga till ett nytt X på sin lista samt åter träffa på favoritfågeln tofsmes.
Dagen avrundades sedan med fotboll för Felle samtidigt som vi andra åkte och shoppade kläder och stövlar till Benjamin. Själv passade jag på att dregla lite över en ny kikare.
 


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.